Greenwayfood

by Petr Klíma

Kaše z dýně Hokaido se sušenými rajčátky a bazalkou

,
Kaše z dýně Hokaido se sušenými rajčátky  a bazalkou

Dnes to bylo nákupní dopoledne, pořizování inventáře nové kolekce Ikea. A právě proto, muselo být k obědu něco easy a quick. Někdy není na škodu, mít v mražáku nějaký fajn polotovar. 

Recept naservírovaný s Linda McCartney vegetarian sausages.

DSC_9313

Nic složitého:
dýni upečeme v troubě s olivovým olejem, solí popřípadě tymiánem. /můžeme i uvařit v hrnci/. Vložíme do hrnce, rozmačkáme a přidáme nasekaná, předem namočená sušená rajčátka. Nakonec vmícháme čerstvou bazalku

DSC_9615-2 (2)

Vložit komentář

Dovednosti

Zveřejněno

4.12.2015

Share This