Greenwayfood

by Petr Klíma

Hraška- průvodce produkty

Hraška- průvodce produkty

Hraška je výjimečný a originální český výrobek. Její předností je především vysoký obsah vlákniny. Firma Ceria s. r. o, která ji vyrábí, klade při výrobě v první řadě důraz na zdravotní prospěšnost výrobků. Nepoužívá syntetická barviva ani konzervanty a také dohlíží na to, aby byla přirozeně bez lepku či glutamanu sodného. Obsahuje vysoký podíl draslíku, železa, hořčíku nebo zinku. Pro všechny tyto klady je ve stravě výborná proti civilizačním chorobám. Pozitivem je také to, že je hraška připravená z loupaného mletého hrachu, a proto je velice dobře snášena při trávení.

DSC_4709

Použití:
Já mám prozatím zkušenost s několika druhy produktů této firmy:

Hraška na zahušťování: 
se dá použít do polévek, omáček, zeleninových směsí nebo také guláše. Může také sloužit jako náhražka vejce při pečení, do palačinek nebo těstovin.Pro její pojivost ji můžeme přimíchat do zeleninových karbanátků nebo třeba luštěninové sekané.

DSC_4684

Hraška na obalování:
funguje ve formě hustého těstíčka vytvořené ze směsi a vlažné vody. Použití je podobné jako při klasickém trojobalu.

DSC_4691

Hraška vanilková:
Hodí se především do na pečení, dortů, zákusku a sladkého pečiva.

DSC_4689

Vše k zakoupení v zde : e-shop

Více informací se dozvíte na : www.ceria.cz 

Recepty:
Žitné halušky se zelím a temepehem
Žitné nudle s mákem

1 komentář

  1. Hrašku jsem si koupila teprve nedávno, ale musím říci, že to byla výborná volba, už se natrvalo stala součástí mého vaření! Mohu též vřele doporučit! 🙂

    Odpovědět

Zanechat odpověď pro Dana Klára Zrušit odpověď na komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dovednosti

Zveřejněno

8.1.2016

Share This