PK | Lis 24, 2017 |
Opět jsem si posvítil na svůj oblíbený tuřín, který je nyní k dostání ve více obchodech. Tentokrát jsem ho zvolil do polévky, která se nese v asijském duchu. Chuť polévky bude hodně záležet od toho, jaký druh miso pasty zvolíte. Já si tentokrát vybral ječnou, která...
PK | Lis 6, 2017 |
Tento ryze podzimní pokrm můžeme připravit i v jakémkoliv jiném ročním období, už jen pro dostupnost jeho surovin. Každopádně je přirozené zpracovávat kořenovou zeleninu od podzimu do jara. Opět před vámi stojí bezlepkový recept, tentokrát z klasické bílé quinoi,...
PK | Lis 1, 2017 |
Zelňačku dělá asi každý, no a já se ji opět snažil udělat něčím jinou. V první řadě jsem ji tentokrát vařil na pivu, vybral jsem osvědčené nealko, které prodáváme u nás v restauraci. Zpestřením jsou celerové škvarky, které jsou výtečné i jen tak samy o sobě. 5 porcí...
PK | Říj 28, 2017 |
Toto je recept na poměrně jednoduché a na suroviny nenáročné jáhlové rizoto v orientálním stylu. Je pravda, že už tento recept dělám v restauraci léta, každopádně jsem ho chtěl trochu zjednodušit tak, jak to nyní dělám u více receptů. Počet porcí: 4 – 5 Doba...
PK | Říj 20, 2017 |
Toto jídlo je mírně pracné, ale vážně stojí za to úsilí. Je to úplná delikatesa. Moc pěkně vypadá a myslím, že s ním budete mít úspěch i u zapřisáhlých jedlíků masa nebo u lidí, kteří nemají rádi v pokrmu třeba celer. Jako hlavní složkou jsem tentokrát vybral oves...