PK | Pro 27, 2015 |
Celer v hlavní roli maďarského pokrmu provoněný uzeným templem s paprikami a rajčaty. Budete překvapeni, jak rychle je tento pokrm připravený. 4-5 porcí Doba přípravy 45 minut Budeme potřebovat: 400 g očištěného celeru 1 balení uzeného tempehu 2 větší cibule 3 papriky...
PK | Pro 27, 2015 |
Švestek je teď všude spousta, na stromech i v obchodech, vše se točí kolem nich. Já je můžu v jakékoliv podobě, třeba jen tak na snídani v musli. Zde je recept na jednoduchý koláč, který vám bude chutnat. 6 – 8 porcí Doba přípravy 70 minut Budeme potřebovat:...
PK | Pro 27, 2015 |
Klasická fazolová polévka, kterou nemusíte vůbec zahušťovat… 5 porcí Doba přípravy 45 minut Budeme potřebovat: 250 g fazole navy /bílá fazole/ 3 brambory 2 cibule 1 mrkev 1 petržel olivový olej 2 stroužky česneku 2 pl mleté sladké papriky 1 čl drceného kmínu 1 pl...
PK | Pro 19, 2015 |
Italská klasika úplně jinak! Co třeba s ovesnou smetanou a anýzovou limonádou od F.H Prager? 6 porcí Doba přípravy 25 minut Budeme potřebovat 0,33 ml anýzové limonády F.H Prager 400 ml ovesné smetany 1 pl strouhaného kokosu 2 pl třtinového cukru hnědého 40 g rozinek 4...
PK | Pro 19, 2015 |
Linecké cukroví dělá snad skoro každý a k vánocům prostě patří. Letos jsem chtěl mít těsto, které se nedrolí, a myslím, že konzistence není vůbec špatná. Možná se vám bude zdát málo sladké, není divu však je téměř bez cukru. Každopádně dobře oslazená domácí rybízová...