Projects – 84. stránka – Greenwayfood

Greenwayfood

by Petr Klíma

Kamut s pečenou dýní  a hlívou ústřičnou

Kamut s pečenou dýní a hlívou ústřičnou

Vždy, když se snažím udělat něco super zdravého, sáhnu po kvalitní obilovině. Tentokrát jsem zvolil dušený kamut s velice oblíbenou dýní, která v našich kuchyních většinou končí ve skvělé dýňové polévce. V tomto křupavém rizotku také najdete hlívu ústřičnou nebo třeba...
77 Inspirací pro zdravý život- Roman Uhrin /Vyšehrad/

77 Inspirací pro zdravý život- Roman Uhrin /Vyšehrad/

Ten kdo se zabývá zdravou výživou, bezpochyby zná Romana Uhrina. Roman se zdravé výživě věnuje spoustu let a má na kontě nespočet knih. Také natočil pár DVD či televizních kurzů, věnovaných zdravé výživě. V roce 1997 založil Klub zdraví, kde dodnes pracuje jako...
Pohankový salát  s pečenou zeleninou a bazalkou

Pohankový salát s pečenou zeleninou a bazalkou

Recept na tento výborný salát jsem vymyslel úplně na počátku, kdy jsem se tvorbě receptů začal věnovat. Až nyní se k němu dostávám, abych ho zveřejnil. Přiznám se, že pohanku můžu jíst kdykoliv – ať už jako hlavní ingredienci salátu nebo za tepla jako vydatnou, i když...
Lněné krekry s tofu pomazánkou z mořských řas

Lněné krekry s tofu pomazánkou z mořských řas

Chystáte párty a chcete hosty překvapit něčím nevšedním, ale hlavně domácím? 1 větší plech 30 x 40 cm Doba přípravy: 50 minut Budeme potřebovat: 100 g zlatého lnu 100 g hnědého lnu 50 g loupaného konopného semínka 50 g sezamu natural 4 pl omáčky tamari 5 pl olivového...
Tomáš Vydra- jednou nohou v hudbě  a druhou v tenisu

Tomáš Vydra- jednou nohou v hudbě a druhou v tenisu

13Tento člověk patří do skupiny mých věrných zákazníků, tak jsem ho vlastně poprvé zaznamenal. Postupem času jsem zjistil, že je pro mě zajímavý nejen tím, že miluje moje vydařené polévky z různých koutů světa, ale i pro jeho lásku ke sportu, hudbě a především lásku...