PK | Pro 13, 2015 |
když prorazila žívá strava do Prahy, ochutnal jsem několik zajímavých ,,raw´´dortíků, od různých dodavatelů nebo prodejců. Pokusil jsem se tedy o nějaké vlastní a řekl bych, že měly úspěch, i když do toho až tak nevidím. Nyní se vracím do těchto dob a zavzpomínám na...
PK | Pro 13, 2015 |
Kapustová polévka se hodí kdykoliv, je hustá, plná dobrých a plnohodnotných surovin… 5 porci Doba přípravy 45 minut Budeme potřebovat: 2 cibule 250 g kapusty 120 g červené fazole 2 malé brambory 2-3 sójové párky 1čl hnědého hořčičného semínka 1čl česneku 1 čl...
PK | Pro 13, 2015 |
Toto je lehce odlišná, ale zajímavá verze salátu s původním názvem Waldorf, tentokrát se sójovým jogurtem a pekanovými ořechy. 4 porce Doba přípravy 30 minut Budeme potřebovat pár stonků řapíkatého celeru 1 mrkev 1 jablko 2 hrstky červených hroznů 2 hrstky zelených...
PK | Pro 13, 2015 |
Velice výživný a šťavnatý oběd z pšenice špaldy a bulguru se zeleninkou, kterou není těžké kdekoliv sehnat. 5 porcí Doba vaření špaldy 50 minut Příprava rizota 30 minut Budeme potřebovat: 200 g pšenice špalda zrno 200 g pšeničného bulguru 2 větší cibule 2 hrstky...
PK | Pro 13, 2015 |
Opět návrat k české klasice s netradičně zvolenými ingrediencemi. 5 porcí Doba přípravy 50 minut Knedlíky 600 g syrových brambor 100 g pšeničná mouka celozrnná hrubě mletá 150 g pšeničná mouka hrubá 1 čl lnu (nejlépe rozmělněného v hmoždíři) 2 l vody na vaření...