PK | Pro 11, 2015 |
Další z neodolatelných dortíků z ořechů, sušeného ovoce s čerstvou mrkví a voňavého koření s citrónovým toppingem. 10-12 porcí máčení ořechů 12 hodin mixování 15 minut /tuhnutí nejméně 4 hodiny Korpus: 130 g mandlí nebo pekanových ořechů 4 pl nesířených rozinek 1 pl...
PK | Pro 11, 2015 |
Sice už je skoro jaro, ale i tak bych nechtěl opomenout tuto zimní polévku, která určitě zahřeje. Takže především budeme potřebovat sušené houby, pohanku a čerstvou šalvěj, která nám polévku provoní. Stručně řečeno: houby a šalvěj k sobě prostě patří, nemyslíte? 5...
PK | Pro 11, 2015 |
Granátové jablko je nyní v obchodech k dostání za symbolickou cenu. Pár jsem jich nakoupil a nechal několik týdnů dozrát, zde ho najdete v salátu s červenou řepou a listy polníčku. 4 porce doba vaření řepy cca 1 hodina příprava salátu 20 minut Budeme potřebovat: 2...
PK | Pro 11, 2015 |
Speciální verze tradičního moravského pokrmu s kyselými okurkami. Přílohu tvoří jemná basmati rýže. 4 porce doba přípravy 40 minut Budeme potřebovat: 300g basmati rýže 400g Seitan speciál 4 větší tvrdší kyselé okurky 1ks mrkve 2 menší cibule 1čl drceného kmínu...
PK | Pro 10, 2015 |
Zkoušeli jste pracovat s karobovými bonbóny? Zde je recept na koláč, který Vás jí to naučí. Doba přípravy 70 minut Doba tuhnutí 3 hodiny Budeme potřebovat: Těsto: 80 g rostlinného tuku Provamel 200 g pšeničné celozrnné mouky jemně mleté 5 pl vlažné vody 1 pl ovocného...