PK | Pro 4, 2015 |
Cizrna a její použití Pro svou jedinečnou chuť je považována za jednu z nejchutnějších luštěnin, ale sám bych řekl, že u nás je tak trochu nedoceněna. Pěstuje se téměř na celém světě, převážně na Blízkém východě, ale můžeme se s ní setkat taktéž v Jižní Americe nebo...
PK | Pro 4, 2015 |
mírně kořeněná polévka asijského typu 5 porcí Doba přípravy 40 min. Budeme potřebovat: 20 g sušených hub shiitake 1 ks červené cibule 1 ks žluté papriky 1 ks menší cukety 1 ks mrkve 1 dcl sójové omáčky Shoyu 1 pl čerstvého zázvoru 1 čl mletého koriandru 1 čl mleté...
PK | Pro 4, 2015 |
Nevšední koláč zcela bez cukru na celozrnném korpusu s dýňovými semínky. Doba přípravy 75 minut 8 porcí Co budeme potřebovat: Těsto: 125 g palmového tuku 250 g celozrnné mouky pšeničné hladké 12 pl vlažné vody hrst dýňových semen Náplň: 800g dýně Hokaido 100 g...
PK | Pro 4, 2015 |
na vánočním stole, pro mě nesmí chybět pořádná polévka.Zkuste uvařit tento silný vývar z kořenové zeleniny, mořské řasy Kombu a japonské omáčky Shoyu. Náhražku jiker zde překvapivě tvoří jáhly obarvené v kurkumě. 5 porcí doba přípravy 60 minut Budeme potřebovat: 20 g...
PK | Pro 4, 2015 |
Dnes to bylo nákupní dopoledne, pořizování inventáře nové kolekce Ikea. A právě proto, muselo být k obědu něco easy a quick. Někdy není na škodu, mít v mražáku nějaký fajn polotovar. Recept naservírovaný s Linda McCartney vegetarian sausages. Nic složitého: dýni...