Greenwayfood

by Petr Klíma

Dýňový salát s čerstvým špenátem, dušenou čočkou a brusinkami

Dýňový salát s čerstvým špenátem, dušenou čočkou a brusinkami

Výborný salát, který lze podávat jako hlavní chod k obědu. Dodá spoustu živin a energie po zbytek dne. doba přípravy 40 minut Počet porcí 4  Budeme potřebovat: 300 g zelené čočky 500 g dýně Hokaido 350 g čerstvého špenátu 2 hrstky namočených brusinek špetku...
Šťavnaté ovesné flapjacky

Šťavnaté ovesné flapjacky

Výborné a velice energetické müsli tyčinky vhodné ke svačině nebo na cesty. Doba přípravy 40 minut Budeme potřebovat: 400 g ovesných vloček s klíčky 200 g kokosového tuku 200 g hnědého cukru 200 g sirupu (agáve, rýžový, datlový) 50 g rozinek 50 g brusinek 50 g...
Křupavý kroupový salátek

Křupavý kroupový salátek

Salát ze špaldového kernota s mungo klíčky. kukuřicí a ředkvičkami bude skvělým zdrojem vitamínů při jarní detoxikaci.  4 porce Doba přípravy 40 minut Budeme potřebovat: 500 g špaldové kernoto svazek ředkviček balíček mungo klíčků hrnek zrna kukuřice 1 ks mrkev...
Žampionová polévka  s čerstvým estragonem

Žampionová polévka s čerstvým estragonem

4 porce doba přípravy 40 minut Budeme potřebovat: 600 g čerstvých žampionů 2 ks cibule 2 ks brambor 1 malý pórek 1 čl. tymiánu svazek estragonu 1 pl  polévkového koření kukuřičný škrob (dle potřeby) mořská sůl olivový olej Návod Žampiony mírně očistíme, nožem zbavíme...