 
							
					
															
					
					   PK | Led 16, 2016 | 
Tento recept již sklidil úspěch na všech frontách. Na Biodožínkách, různých webových stránkách, blozích a nevím kde ještě J. A proto nesmí chybět ani na mém blogu. V receptu proběhly drobné úpravy toho, co se dalo ještě vylepšit.      6 porcí doba přípravy...				
					 
			
					
											
								 
							
					
															
					
					   PK | Led 9, 2016 | 
Tento pokrm děti milují a nejen ony. Já sám je třeba mám rád dodnes! :-). Jelikož máme své děti rádi, snažíme se jim dopřát to nejlepší a u nás je tomu tak i v kuchyni. Proto jsem vytvořil nudle, které jsou plné vlákniny a stále chutnají výtečně. Aby pokrm děti...				
					 
			
					
											
								 
							
					
															
					
					   PK | Led 3, 2016 | 
Tento pikantní, původně texaský recept ve veganské podobě u mě momentálně vede. Poprvé jsem ho představil na letošních Biodožínkách v Nenačovicích. Je to pokrm, který můžete uvařit jak rodině, tak i návštěvě a garantuji, že úspěch je zaručen. 5-6 porcí doba přípravy...				
					 
			
					
											
								 
							
					
															
					
					   PK | Pro 30, 2015 | 
Navštívil jsem Japonskou prodejnu v Dejvicích a zaujaly mě zde pšeničné nudle Udon. Oprášil jsem osvědčený recept naší restaurace, který jde vždy na dračku. 4 porce doba přípravy 50 minut Budeme potřebovat: 250 g nudlí Udon 400 g očištěné hlívy ústřičné /zbavené...				
					 
			
					
											
								 
							
					
															
					
					   PK | Pro 27, 2015 | 
Jáhly opět v akci, tentokrát v neodolatelné verzi receptu tureckého původu. Na internetu najdete nepřeberné množství receptů tohoto druhu, různých verzí a kombinací převážně s masem. Moje verze je na způsob lečo pánve s uzeným tempehem a tradiční rýži zde nahrazují...