PK | Pro 27, 2015 |
Celer v hlavní roli maďarského pokrmu provoněný uzeným templem s paprikami a rajčaty. Budete překvapeni, jak rychle je tento pokrm připravený. 4-5 porcí Doba přípravy 45 minut Budeme potřebovat: 400 g očištěného celeru 1 balení uzeného tempehu 2 větší cibule 3 papriky...
PK | Pro 16, 2015 |
Kapustu zná asi každý dušenou s bramborem. Poslední dobou mám pocit, že kamkoliv kapustu přidám, nikdy tím nic nezkazím. Tentokrát skvěle zafungovala v kombinaci s celozrnnými těstovinami, pečenou dýní Hokaido a báječnými sušenými rajčátky. Těstoviny zdatně doplňují...
PK | Pro 15, 2015 |
Opět osvědčený a velice oblíbený český recept smetanové omáčky na špaldové jíšce s uzeným tofu a celozrnnými těstovinami. 4-5 porcí Doba přípravy 40 minut Budeme potřebovat: 2 menší cibule 2 pl margarinu provamel 3 pl olivového oleje 3 pl špaldové celozrnné mouky 500...
PK | Pro 14, 2015 |
Taková jídla velice rád vařím, plnohodnotně zastoupí hlavní chod. Sami budete překvapeni kombinací jáhel s luštěninou a zeleninkou. 4 porce Doba přípravy: 50 minut Budeme potřebovat: 2 větší cibule ½ menšího květáku 1 větší mrkev 250 g jáhel 120 g zelené čočky 2 čl...
PK | Pro 14, 2015 |
Vždy, když se snažím udělat něco super zdravého, sáhnu po kvalitní obilovině. Tentokrát jsem zvolil dušený kamut s velice oblíbenou dýní, která v našich kuchyních většinou končí ve skvělé dýňové polévce. V tomto křupavém rizotku také najdete hlívu ústřičnou nebo třeba...