Greenwayfood

by Petr Klíma

Quinoa s pečenou kořenovou zeleninou a olivami

Quinoa s pečenou kořenovou zeleninou a olivami

tento pokrm můžeme připravit v jakémkoliv ročním období, už jen pro dostupnost jeho surovin.   4 porce doba přípravy 50 minut Budeme potřebovat: 400g Quinoa 1ks menšího celeru 1ks menší řepy 2ks menší mrkve 3ks červené cibule 2 hrstky zelených oliv 1dcl olivového...
Gulášek z hlívy ústřičné s celozrnným knedlíkem

Gulášek z hlívy ústřičné s celozrnným knedlíkem

Gulášek, který určitě osloví každého jedlíka tohoto českého pokrmu v jeho vegetariánské verzi. Přílohu bude tvořit velice chutný celozrnný knedlík, který je bez živočišných surovin, a proto bude velice dobrým obědem i na stole vegana.  5 porcí doba přípravy 70 minut...