PK | Lis 7, 2021 |
Ve středu 3.11 jsem byl pozván do odborné poroty dlouho avizované akce, která se konala v Domu Černé labuti pod názvem Taste Fake Milk. Po úspěšné první akci Taste Fake Meat, kterou koncem září organizovala vydavatelství Black Swan Media, navázali opět na další...
PK | Lis 2, 2021 |
Listopadová oslava dne svatého Martina se blíží, někteří z vás budou vyhlížet první nadílku bílého poprašku, ti druzí přemýšlet co pro tuto příležitost doma připravit. Já vám přináším recept na klasické svatomartinské rohlíčky, které se v toto poetickém církevním...
PK | Říj 14, 2021 |
Tento příspěvek je tak trochu recept, ale především malý článek, kde Vám chci opět více přiblížit snídani, která nemá na trhu konkurenci. Možná budete překvapeni, ale já na tuto pozici již dávno právem korunoval pražený mletý ječmen Tsampa Pema, který produkují na...
PK | Říj 10, 2021 |
Vážení milovníci zdravé stravy, srdečně Vás zvu na KREATIVNÍ VAŘENÍ v hradecké restauraci Bazalka Pro velký úspěch vaření se Zeleninovou a Luštěninovou kuchařkou do třetice všeho připravíme skvělé a pestré menu z třetí OBILOVINOVÉ KUCHAŘKY! Nadchněte své chuťové buňky...
PK | Říj 9, 2021 |
Nedávno jsem sliboval, že se zaměřím na červenou řepu a touto cestou vám předhodím několik novejch receptů. Tento první, na tradiční francouzský koláč ve veganské verzi, v sobě skrývá hned několik výtečných, ale hlavně zajímavých surovin. Kromě předem upečené řepy a...