PK | Čvn 1, 2020 |
1 Nová jarní inspirace s použitím hrachového misa od Kojibakers, o kterém jsme Vám psal v tomto článku. myslí že je fajn vyzkoušet rize japonsky produkt, vyráběný nedaleko prahy a z lokálních surovin. Počet porcí 4 Doba přípravy 40 Budeme potřebovat: 1 větší kedlubna...
PK | Kvě 31, 2020 |
Dva kamarádi, Václav a Milan a jejich ojedinělý nápad. Vyrábět tradiční japonské suroviny v českých poměrech, trochu jinak a ze surovin, které nejsou v asijské kuchyni zas tak všední, prostě lokálně a hlavně bez chemie. Nedávno jsem přijal pozvání do místa, kde tyto...
PK | Dub 15, 2020 |
Včera jsem v Lidlu ukořistil hned několik bio produktů, včetně krásné čerstvé brokolice, která skončila v této rychlé, ale přitom báječné polévce. Je pravda, že u nás doma má brokolicová polévka vždy úspěch, dokonce i děti ji mají rádi. Vyzkoušejte tedy stejnou-...
PK | Dub 14, 2020 |
Tento recept vám nedá moc práce, ale také na něj nebudete potřebovat kupu ingrediencí. Funguje jako samostatné lehké jídlo, avšak může sloužit i jako vhodná příloha k čemukoliv. Je více způsobu jak vařit jáhly. Pokud chceme dělat kaši, dezerty anebo jáhly třeba použít...
PK | Dub 9, 2020 |
další z rychlých receptů v době koronaviru z domácí kuchyně. I když je člověk doma, tak vedou jídla rychlá a ne až tak složitá, jelikož povinností je více nežli vaření. Počet porcí 4 Doba přípravy 40 minut Budeme potřebovat: 1 cibule 4 lžíce olivového oleje 2 stroužky...