PK | Pro 12, 2015 |
Pokrm původem z Iránu, který se vaří ze směsi zeleniny, rýže, rozinek a směsi nasládlého koření.Tato bezmasá varianta je mírně vzdálená od originálu, ale i tak bude přiblížením této exotické kuchyně. 4-5 porcí Doba přípravy 50 minut Budeme potřebovat: 400 g rýže...
PK | Pro 11, 2015 |
co se vařilo: Indická hrachová polévka s kokosem Chilli con Robi Tofumisu s...
PK | Pro 11, 2015 |
Už se těšíte na první letošní jahody? Zde je osvěžující recept v kombinaci s kokosovým mlékem a chia semínky. Je to tak snadné! 8 porcí Doba přípravy 30 minut. Budeme potřebovat 800 ml Kokosového mléka 4 dcl vody 100 g chia semínek 6 pl hnědého třtinového cukru / 6...
PK | Pro 11, 2015 |
V dubnu tohoto roku jsem se náhodně stal součástí redakce časopisu Apetit. Měl jsem tak možnost nakouknout, jak tento skvělý časopis vzniká. Kromě toho, že bylo velmi zajímavé si vyzkoušet, jak se na takovém časopisu pracuje, nadšeně jsem sbíral i nové informace ze...
PK | Pro 11, 2015 |
Moje další cesta za rozhovorem vedla tentokrát do Brna, druhého největšího města České republiky, kde jsem díky svému studiu prožil část života. Zde jsem se sešel se zajímavým člověkem jménem Honza Müller, který mi pootevřel další tajemství vegetariánského života...