PK | Úno 17, 2021 |
Klasická masitá uzená polévka se vaří převážně v jižním Tyrolsku, odkud nemá asi až tak daleko k nám, možná proto je u nás poměrně populární. Já pro vás opět připravil tuto velice jednoduchou vegetariánskou verzi, kde hlavní roli kromě krup a zeleniny hraje uzené...
PK | Říj 28, 2020 |
Udělat si dobrý zeleninový vývar není žádná věda. Stačí mít pouze kvalitní suroviny a pár hodin času na dohlížení, aby byl vývar pravý silák. My u nás v restauraci děláme vývar každý den, máme vždy spoustu odřezků z různých druhů zeleniny, které do posledního kousku...
PK | Říj 5, 2020 |
Tuto polévku jsem připravoval nespočetněkrát, převážně v restauraci, ale i doma. Někdy jako krém, kdy řepu do polévky s rozmarýnem upeču, ale poslední dobou častěji takto, s řepou nastrouhanou. Minulý rok jsme ji měli jako sváteční polévku na Štědrý den, pomeranč a...
PK | Čvc 29, 2020 |
Není vždy je čas, vařit si komplikovaná jídla, především během léta, na tom se shodneme. Díky plechovce fazolí, kterou seženete skoro všude, bude vaření potažmo tato výtečná polévka hotová rychle a také bude splňovat patřičné výživové požadavky. Hlavně je plná...
PK | Čvn 1, 2020 |
1 Nová jarní inspirace s použitím hrachového misa od Kojibakers, o kterém jsme Vám psal v tomto článku. myslí že je fajn vyzkoušet rize japonsky produkt, vyráběný nedaleko prahy a z lokálních surovin. Počet porcí 4 Doba přípravy 40 Budeme potřebovat: 1 větší kedlubna...