PK | Kvě 18, 2023 |
Na posledním kroužku vaření č.16 jsem pro děti na přání opět vybral sladký moučník. Nechal jsem je připravit dva druhy rolád, obě plněné krémem a jahodami. Některým skupinám (kteří připravovali světlou roládu), se dařilo o trochu méně, něž druhým. Korpus se povedl na...
PK | Zář 17, 2022 |
31. srpen byl můj poslední den v pozici šéfkuchaře dejvické restaurace Country Life BIO. Po více jak dvanácti letech jsem se rozhodl odejít z firmy, kde to vždy bylo o velkém srdci, dobrém kolektivu, či stoprocentní péči o každého zákazníka. Díky této pracovní...
PK | Lis 17, 2021 |
Další krásná událost za námi. V minulém týdnu se odehrálo hned několik zajímavých akcí, kterých jsem se zúčastnil. I když do poslední chvíle nebylo jasné, jestli se akce uskuteční, vše klaplo na jedničku bez újmy na kohokoliv zdraví. Minulé úterý se v rotundě ve...
PK | Lis 7, 2021 |
Ve středu 3.11 jsem byl pozván do odborné poroty dlouho avizované akce, která se konala v Domu Černé labuti pod názvem Taste Fake Milk. Po úspěšné první akci Taste Fake Meat, kterou koncem září organizovala vydavatelství Black Swan Media, navázali opět na další...
PK | Zář 5, 2021 |
Foto: Jiří Grégr Podle mě i podle mého farmáře je podzim nejplodnějším obdobím celého roku a časem největší hojnosti. Zajímavé je i to, že ještě počátkem podzimu se na čáslavské farmě u Jamborů stále připomínají i předchozí roční období, jaro a léto současně. Stále se...