Greenwayfood

by Petr Klíma

Kurz sushi-Makro akademie

Kurz sushi-Makro akademie

Minulý týden, jsem se měl možnost zúčastnit kulinářského sushi kurzu s Jakubem Horákem v Makro akademii na pražský Stodůlkách.                                V akademii na kurzu jsem vlastně nikdy nebyl. Minulý rok jsem byl však do Makra pozván do dvou panelových...
Bioslavnosti 2023 „PROBIO ve sklenici“

Bioslavnosti 2023 „PROBIO ve sklenici“

Zítra to bude čtrnáct dní, co jsme se s dcerou Julií zúčastnili velice pěkné akce v Starém Městě pod Sněžníkem v sídle Probio, 16.ročníku Bioslavností. Idea Probia, na kterém řadu měsíců pilně pracovali, bylo téma „PROBIO ve sklenici“! Nafermentovaná a uvařená obilná...
Pokřtěno a vysláno do světa….

Pokřtěno a vysláno do světa….

Další krásná událost za námi. V minulém týdnu se odehrálo hned několik zajímavých akcí, kterých jsem se zúčastnil. I když do poslední chvíle nebylo jasné, jestli se akce uskuteční, vše klaplo na jedničku bez újmy na kohokoliv zdraví. Minulé úterý se v rotundě ve...
Taste Fake Milk

Taste Fake Milk

Ve středu 3.11 jsem byl pozván do odborné poroty dlouho avizované akce, která se konala v Domu Černé labuti pod názvem Taste Fake Milk. Po úspěšné první akci Taste Fake Meat, kterou koncem září organizovala vydavatelství Black Swan Media, navázali opět na další...
KREATIVNÍ VAŘENÍ v Bazalce již 20.10!!

KREATIVNÍ VAŘENÍ v Bazalce již 20.10!!

Vážení milovníci zdravé stravy, srdečně Vás zvu na KREATIVNÍ VAŘENÍ v hradecké restauraci Bazalka Pro velký úspěch vaření se Zeleninovou a Luštěninovou kuchařkou do třetice všeho připravíme skvělé a pestré menu z třetí OBILOVINOVÉ KUCHAŘKY! Nadchněte své chuťové buňky...