PK | Pro 5, 2015 |
Osvěžující cuketový krém s mátou bez zahušťování. 4 porce doba přípravy 50 minut Budeme potřebovat 4 ks menších cuket 2 ks větší brambor 2 stonky řapíkatého celeru 3 čl soli nebo polévkové směsi olivový olej malý svazek máty Návod Cukety omyjeme, odkrojíme kraje,...
PK | Pro 5, 2015 |
tento pokrm můžeme připravit v jakémkoliv ročním období, už jen pro dostupnost jeho surovin. 4 porce doba přípravy 50 minut Budeme potřebovat: 400g Quinoa 1ks menšího celeru 1ks menší řepy 2ks menší mrkve 3ks červené cibule 2 hrstky zelených oliv 1dcl olivového...
PK | Pro 4, 2015 |
Nevíte co s čerstvými fíky nebo mandlovou moukou?Zde je recept, který vám poradí jak tyto suroviny využít. Doba přípravy 80 minut 8 porcí Budeme potřebovat: Těsto: 125g rostlinného tuku 150g mouky pšeničné hladké 100g celozrnné mouky pšeničné hladké 8-10pl vlažné...
PK | Pro 4, 2015 |
Gulášek, který určitě osloví každého jedlíka tohoto českého pokrmu v jeho vegetariánské verzi. Přílohu bude tvořit velice chutný celozrnný knedlík, který je bez živočišných surovin, a proto bude velice dobrým obědem i na stole vegana. 5 porcí doba přípravy 70 minut...
PK | Pro 4, 2015 |
Budeme potřebovat: 150 g špaldové mouky celozrnné jemné 150 g žitné mouky celozrnné jemné 200 g pšeničné mouky hladké hrst sušených nasekaných rajčat 1 pl žitného kvásku 2 pl otrub 2 pl lnu hnědého 2 pl slunečnicového semínka 1 pl dýňového semínka 1 čl provensálských...