Greenwayfood

by Petr Klíma

Portobello burger

Portobello burger

K vymyšlení tohoto výborného a osvědčeného receptu mě opět inspiroval sortiment naší dejvické prodejny. Tentokrát však výjimečně sekce zeleniny, kde se poslední dobou objevují krásné žampiony Portobelo v bio kvalitě. No a jak jinak než s nimi přímo na gril. Počasí už...
Vegan COLESLAW

Vegan COLESLAW

Na salátu Coleslaw není nic moc složitého, i když možná na něm může být něco nevšedního, především co se surovin týče. V první řadě bych vypíchnu zelí, které je na tento salát nejideálnější. Je to zelí špičaté, které je především měkčí od klasického.Třeba oproti...
Šťavnaté ovesné flapjacky

Šťavnaté ovesné flapjacky

Výborné a velice energetické müsli tyčinky vhodné ke svačině nebo na cesty. Doba přípravy 40 minut Budeme potřebovat: 400 g ovesných vloček s klíčky 200 g kokosového tuku 200 g hnědého cukru 200 g sirupu (agáve, rýžový, datlový) 50 g rozinek 50 g brusinek 50 g...