PK | Led 10, 2021 |
Další inspirací, kterou jsem pro vás vybral ze své sbírky kuchařek je recept na polévku mikrobioložky a odbornice na výživu Ivany Stenzlové z knihy Dej tělu šanci. V její první publikaci (nyní má i druhou Šance pro ženu 40+) podává vysvětlení funkčního metabolismu a...
PK | Lis 4, 2020 |
Klasická masitá uzená polévka se vaří převážně v jižním Tyrolsku, odkud nemá asi až tak daleko k nám, možná proto je u nás poměrně populární. Já pro vás opět připravil tuto velice jednoduchou vegetariánskou verzi, kde hlavní roli kromě krup a zeleniny hraje uzené...
PK | Říj 28, 2020 |
Udělat si dobrý zeleninový vývar není žádná věda. Stačí mít pouze kvalitní suroviny a pár hodin času na dohlížení, aby byl vývar pravý silák. My u nás v restauraci děláme vývar každý den, máme vždy spoustu odřezků z různých druhů zeleniny, které do posledního kousku...
PK | Čvn 1, 2020 |
1 Nová jarní inspirace s použitím hrachového misa od Kojibakers, o kterém jsme Vám psal v tomto článku. myslí že je fajn vyzkoušet rize japonsky produkt, vyráběný nedaleko prahy a z lokálních surovin. Počet porcí 4 Doba přípravy 40 Budeme potřebovat: 1 větší kedlubna...
PK | Dub 15, 2020 |
Včera jsem v Lidlu ukořistil hned několik bio produktů, včetně krásné čerstvé brokolice, která skončila v této rychlé, ale přitom báječné polévce. Je pravda, že u nás doma má brokolicová polévka vždy úspěch, dokonce i děti ji mají rádi. Vyzkoušejte tedy stejnou-...