PK | Pro 7, 2015 |
Tento člověk poněkud nenápadný svému okolí, který je skladatelem, textařem, zpěvákem, příležitostným hercem, učitelem jógy a učitelem jazyků. V poslední době se taktéž začal věnovat spisovatelství a vydává právě knihu:,,odvrácená strana showbusinessu´´ Dětství...
PK | Pro 6, 2015 |
21- 22. září 2013 proběhl ve starém purkrabství na Vyšehradě již 3. ročník food festivalu pro 5 smyslů Vegefest. Jedlo se, pilo, hodovalo, zpívalo a tancovalo, prostě bylo dobře pro žaludek i duši Co zde nechybělo: – pestré chutě světových vegetariánských...
PK | Pro 5, 2015 |
Kalonji /black onion seeds/ Nigella Sativa. U nás známá jako Černucha setá nebo také černý kmín. Semena výše jmenované byliny (která nemá paradoxně nic společného s cibulí, což jsem si donedávna myslel J) seženete převážně v obchodech specializovaných na asijské...
PK | Pro 5, 2015 |
Sušená třtinová šťáva je vlastně pracukr, který je šetrně sušen bez zbytečného dělení cukru od melasy, bez rafinace a na rozdíl od průmyslově ošetřeného cukru jsou v něm zachovány všechny vitamíny a minerální látky. Někde se s ním také můžeme setkat pod názvem „BIO...
PK | Pro 5, 2015 |
tradiční moučník italského původu z netradičních surovin. Běžnou smetanovou chuť zde vytváří ovesná smetana s doplňkem sušeného ovoce, kokosu, mandlí a voňavého koření. Vše výtečně doplňuje zredukovaná brusinková šťáva s lesním ovocem. 6-8porcí Doba přípravy 25minut...