PK | Lis 28, 2022 |
Pečená zelenina je velice vděčným jídlem, chutná snad skoro všem. Kořenová zelenina všeho druhu je navíc klasickou a velmi dostupnou zimní surovinou. Tentokrát jsem pokrm obohatil cizrnou, která, by taktéž neměla ve vašem jídelníčku chybět. Na ochucení jsem vybral...
PK | Bře 12, 2022 |
Lasagne se dělají z všemožných surovin, já tento typicky italský pokrm pojal tak trochu orientálně a použil suroviny mexického stylu. Mnoho z bio surovin, které jsou obsažené v receptu, zakoupíte u nás v Coutrylife, fazole jsou značky https://www.amaizin.nl/, rajčata...
PK | Dub 30, 2021 |
Jarní kopřivy rostou všude kam se podíváte, bylo by hřích jejich potenciálu nevyužít. Důležité je vybrat vhodné místo, kde si kopřivy natrhat. Určitě dost daleko od pesticidy znečištěných polí, také v místě, kde se venčí psi nebude úplně ideální, to však snad ale...
PK | Lis 8, 2020 |
Nedávno jsem inspirativně zabrousil ve své bohaté sbírce kuchařek a jako první mi do oka padla Recyklovaná kuchař Jitky Rákosnikové, které vyšla nadčasově na jaře 2018 v nakladatelství Smart Press. Vzpomínám si dokonce že tehdy jsem mohl být i při jejím křtu v pražské...
PK | Čvn 1, 2020 |
1 Nová jarní inspirace s použitím hrachového misa od Kojibakers, o kterém jsme Vám psal v tomto článku. myslí že je fajn vyzkoušet rize japonsky produkt, vyráběný nedaleko prahy a z lokálních surovin. Počet porcí 4 Doba přípravy 40 Budeme potřebovat: 1 větší kedlubna...