Greenwayfood

by Petr Klíma

Mrkvové cookies s kokosem a pomerančem

Mrkvové cookies s kokosem a pomerančem

Rád používám citrusovou kůru při pečení a v tomto receptu neudělám výjimku. Použiji také bezlepkové ovesné vločky. Upřímně, když jsem tento produkt poprvé viděl, trochu jsem se zarazil. Je to možné? Ano je! Můžeme jim stoprocentně věřit, jsou poctivě certifikované...
Falešný vajíčkový salát s kapary

Falešný vajíčkový salát s kapary

Vaječný salát jsme jedli vždy po Velikonocích. Bylo ho tolik, až nám lezl i z uší 🙂 . Tento salát je nejen chutný, ale také velice lehký. A opět budete překvapeni, že „voní“ po vajíčkách, i když tam žádné není. Jak je to možné? No přece díky černé soli. Ta tuto „vůni“...
Lněné krekry s tofu pomazánkou z mořských řas

Lněné krekry s tofu pomazánkou z mořských řas

Chystáte párty a chcete hosty překvapit něčím nevšedním, ale hlavně domácím? 1 větší plech 30 x 40 cm Doba přípravy: 50 minut Budeme potřebovat: 100 g zlatého lnu 100 g hnědého lnu 50 g loupaného konopného semínka 50 g sezamu natural 4 pl omáčky tamari 5 pl olivového...